torstai 9. elokuuta 2012

Paluu kaupunkiin

Blogin päivittäminen on kuulemma hieman jäänyt kun koppiurakka ei ota loppuakseen. Luulin, että se olisi jo valmis, mutta en saa vieläkään mennä edes sisälle sinne, kun lattia puuttuu! Itse olen keskittynyt muihin rakennushommiin. Keräillyt hukkapalaoja ja maalannut häntäni valkoisella. 

Yhtenä päivänä kun ne tajusivat vähän hellittää töiden paiskomiselta, lähdettiin käymään Hämeenlinnassa. Iskä vei mut taas Mustiin ja Mirriin, jippiiii!!! Sain sieltä ihka uudet turvavyöt ja melkoisen kassillisen herkkuja. Turvavyöpaketissa on kilpailu johon kaikki komeat ja söpöt (kuten minä) koirat voivat osallistua ja sitten siitä voittaa palkinnoksi lisää herkkuja.
Hämeenlinnan torilla bongailemassa gimuleita! :)

Koppiin on lopulta saatu ikkunat ja ovi, huah mikä homma!!
 Tänään ihmettelin, kun kaikki tavarat oli jo heti aamusta pakattuna ja osa odotti autossa. Mietin, että ollaankohan tässä muuttamassa, kun tajusin että ei, ei ei... paluu kaupunkiin on edessä :( Lomat kuulemma ovat loppuneet ja pitäisi taas tehdä jotain kaikkien näiden lukuisien herkkuluidenkin eteen.. Viimeisestä mökkipäivästä otin kuitenkin kaiken irti!
Tänään vedin hepulijuoksua takapihalla ja korvat meni kuin jäniksellä tai niin ne ainakin sanoi :(

MITÄ? Lähdetäänkö me oikeasti takaisin sinne betoniviidakkoon? :( Tänään jo? Halauisin jäädä, eiks me voida jäädä tänne mökille? :(

Äiti on hankkinut minulle uudet turvavyöt! Nyt on sangen turvallista matkustaa Isin kyydissä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti