lauantai 9. tammikuuta 2016

Jäätiekiitäjän paluu

Se on moro vai moloko se oli, en nyt muista varmaksi enkä edes oliko se turkulainen vai savolainen kun niin sanoo, mutta ei sen väliä. Tässä on tovi vierähtänyt edellisestä postauksesta, mutta se ei ole perron iässä paljoakaan.

Mutta siis äijä on kiva tyyppi kun se jäädytti ton järven ja me päästiin taas jäälle oeuhaamaan. Tosin haittapuolena oli se, että yks mun joulupukilta saamista palloista meni heti järven jäälle enkä saanut sitä mennä hakemaan, mutta nyt se on haettu ja saunassa sulamassa. En kyllä tiedä miksi sen pitäisi sulaa, kun ne on kiinteänä kivempia kuin nestemäisenä. Ehkä äijä tietää. Pallo kävi muuten avantouinnilla eikä se niin kylmää ole sen mielestä.

Tänään käytiin siskon kanssa napakelkalla, jonka mökkinaapuri oli laittanut rantaansa. Tässä on mun tyylinäyte miten jäällä pitää mennä:



Meillä kävi muuten jouluna joku hiippari, en oikein tiedä mikä se oli, mutta se haisi tutulta. No, tervehdin sitä varmuuden vuoksi. Ja sit selvisi että se oli just se joulupukki, se on hieno tyyppi, toivottavasti tulee ensi vuonnakin, mutta rakas joulupukki, älä tuo enää nolon näköisiä vaatteita.




1 kommentti: