torstai 31. toukokuuta 2012

Sasu tykkää jahdata häntäänsä


Kun iskä rapsuttaa, niin minä nuolen lattiaa!

Joka yö tällä viikolla on ollut hieman univaikeuksia ja herätty on puoli neljän aikaan aamulla, puoliksi varmaan pissahädän takia. Ikävä opettaa pissaamaan sisälle, kun muuten olisi täysin sisäsiisti, mutta omaa mielenterveyttä silmälläpitäen ei voi pikkuherraa  totuttaa, että aamuneljältä aina pääsee pissalle ulos :)



Talutushihnassa käveleminen on alkanut ottaa päähän parin viimeisen päivän aikana ja lenkillä pitää ehdottomasti vetää siitä. Housuista repiminen ja hyppiminen on myös tulleet pahoiksi tavoiksi, mutta kaipa niistä vähitellen päästään eroon.

Sasu on myös kova rymsteeraamaan :) Tänään siirtyi
viltti omasta huoneesta olohuoneeseen. 
Autossa istumisesta on tullut Sasulle jo lähes harrastus eikä poika ole lähes moksiskaan istuessaan takapenkillä kevythäkissään.

Huomenna päästään taas mökillä, missä Sasu lienee innoissaan :)

Tänään saatiin myös uusi, hieno lammas Mustista ja Mirristä :)


6 kommenttia:

  1. Kuulostaapa ihan tutulta Sasun hommat, Pimu-siskolla on samoja tapoja :) Joskus se remminpureminenkin on melkein ihan jees, koska toinen vaihtoehtohan on, että roikkuu naskalihampailla polvessa tai polvitaipeessa.. Mari/Pimun emäntä

    VastaaPoista
  2. Moikka Sasu! Iskän menoja voi seurata näissä blogeissa: www.nunonen-nenunen.blogspot.com ja www.neoneppari.blogspot.com (mukana seikkailuissa myös Nunon poika Neo). Jos isäänsä on tullut, niin talutushihna on hyvä kaapata myös etutassulla... Rapsutukset Sasulle! -Ulla, Nuno ja Neo

    VastaaPoista
  3. Kyllähän se tosiaan etutassun taakse menee hyvin se talutushihna :) Lisäsin linkit blogin sivupalkkiin!

    VastaaPoista
  4. Onneksi hännästä ei ole vielä lähtenyt palasia! :)

    VastaaPoista